walravenracing@gmail.com

Suzuki GSX-R 1000R

2017 Suzuki GSX-R 1000R

De GSX-R1000(R)A is het absolute vlaggenschip van Suzuki’s Supersport-range. Een motor die is ontworpen om de koning onder de Superbikes te zijn.

Dat zie je aan alles: van het slanke, aerodynamische design dat de geest van de MotoGP-machines ademt tot het lichte, superstijve frame, de hoogwaardige vering en het state-of-the-art remsysteem. En dan hebben we het nog niet eens over de 202 pk sterke viercilindermotor, die speciaal voor deze zesde generatie GSX-R1000 is ontwikkeld.

Een krachtpatser die bol staat van de allerlaatste technologie├źn, zoals variabele kleptiming, variabele inlaatkelken, Ride-by-Wire en een variabele SET-alpha uitlaatspruitstuk-configuratie. Het is de allersterkste GSX-R-krachtbron die er ooit is gemaakt. En toch is de rijder altijd in controle, omdat deze GSX-R1000 uiteraard is voorzien van alle mogelijke elektronische assistentiesystemen. Power en Control, dat is de nieuwe GSX-R1000.

Het Walraven Racing team rijdt met de speciale, gelimiteerde ‘R’-versie. Deze GSX-R1000R is onder meer voorzien van de absolute top op veringgebied (K-Tech), alsmede LED-positielichten, een tweeweg quickshifter en launch control. Wat de Walraven GSX-R1000R verder onderscheid met de ‘R’-versie straatmotor, is de Yoshimura software, Yoshimura uitlaat en de Hoegee tuning van het motorblok.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *