walravenracing@gmail.com

Onze plannen voor 2018:

Onze plannen voor 2018:

Nadat Nigel en zijn team het SuperCup 100 kampioenschap binnen haalde en het bijbehorende kampioensfeest hadden gevierd, hebben we even een welverdiende vakantie gehouden en nagedacht wat we in 2018 wilden gaan doen.
Dit houdt in dat jullie al een tijdje niets van ons vernomen hebben, maar daar komt verandering in.. het race seizoen van 2018 gaat namelijk bijna starten! 
In de tussentijd hebben wij natuurlijk niet stil gezeten. We hebben super leuke plannen in het vooruitzicht die we via deze nieuwsbrief graag met jullie willen delen.

PLAN1:
In 2018 gaan we wederom in de OW SuperCup 1000 klasse starten. De meeste van de wedstrijden in deze klasse zullen in Nederland gereden worden. Daarnaast hebben we ook nog enkele wedstrijden in Oschersleben (DE), Dijon et Prenois (FR) en Zolder (BE). De kans bestaat dat we ook nog 3 kleine uitstapjes naar het IDM en de Varsselring te Hengelo, maar deze staan nog niet vast!

PLAN2:
Op dit moment zijn we ook in een vergevorderd stadium om te starten in de OW SuperCup 600 klasse. Dit mede op initiatief van onze sponsoren V-Racing & A.T. Repairs.

We komen dit jaar dus uit in de twee topklassen van Nederland op onze Hoegee getunede Suzuki.

START SEIZOEN:
Ons seizoen start op 6 maart in Alcarras, Spanje. Wij zullen aanwezig zijn op de Pirelli voorjaarstraining om daar een hoop kilometers te gaan maken.
Aansluitend op Alcarras rijden we nog 2,5 dag op het Ricardo Tormo circuit in Valencia onder leiding van Bike Promotion.

De eerste wedstrijd van het seizoen is op 14 april op het TT-Circuit in Assen.
Nigel en zijn team hebben enorm veel zin om aan dit nieuwe seizoen te starten. We zijn alle sponsoren dubbel en dwars dankbaar dat mede door hun hulp wij de mogelijkheid hebben gekregen om dit jaar weer van start te gaan!

Wij willen jullie bij deze van harte uitnodigen om eens bij ons te komen kijken.
De entree is gratis en de koffie staat altijd klaar!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *