walravenracing@gmail.com

Nigel Walraven in 2020 met Druijff Racing Kawasaki op jacht naar succes!

Nigel Walraven in 2020 met Druijff Racing Kawasaki op jacht naar succes!

Kawasaki Benelux, Druijff Racing en Nigel Walraven gaan voor 2020 een gooi doen naar de titel in het ONK Supercup 1000 kampioenschap op de Ninja ZX-10R. Het team gaat Druijff Racing Kawasaki heten. Naast Walraven zal ook Alexander Klaassen in 2020 deel uitmaken van het team.

Druijff Racing Kawasaki zal van start gaan in het ONK SuperCup 1000 kampioenschap en daarnaast nog aanvullende races rijden zoals IDM, Benecup en Endurance. Walraven heeft al twee keer de titel veroverd en rijdt daarnaast komend jaar bovendien ook op de Ninja ZX-10R in het WK Endurance voor het Kawasaki Bolliger team. Klaassen heeft afgelopen jaren bewezen bij de top vijf van het ONK kampioenschap te horen en hoopt met deze stap een gooi te doen naar de strijd om het podium.

Nigel Walraven: “Ik ben enorm trots dat we een samenwerking tussen alle partijen hebben kunnen vinden en dat we nu met de Kawasaki Ninja ZX-10R van start kunnen gaan in het OW-cup kampioenschap. Uiteraard is het ook goed dat ik nu op dezelfde motor van start kan gaan als in het FIM EWC waardoor we nu in beide kampioenschappen met hetzelfde materiaal een gooi kunnen doen naar topklasseringen! Ik wil graag Kawasaki, Frontrow components en Druijff Racing bedanken voor hun inzet om dit voor elkaar te krijgen en hoop dat ik ze met goede resultaten kan terugbetalen.”

Het team zal in maart 2020 voor het eerst gaan testen en op 4 april in Assen beginnen aan het raceseizoen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *